Purificarea apei de la robinet

Autosustenabil

Administrator
Membru personal
Purificarea apei de la robinet este un lucru foarte important pentru sănătate, deoarece aceast apă este tratată cu produse chimice precum clorul și fluorul, care sunt toxice pentru organismul uman. Fluorul, spre exemplu, care este intens folosit în tratarea apei în unele părți ale lumii (America) dar și în tratamente și produse de igienă orală este un produs secundar al aluminiului, și este o neurotoxină în sine. Există trei modalități bune de purificare a apei de la robinet, și anume:
  1. Filtru pentru apa de la robinet - dacă optați pentru această soluție, optați pentru un sistem de filtrare a apei care elimină metalele grele, clorul și fluorul.
  2. Sistem de purificare a apei prin osmoză inversă
  3. Aparat pentru distilarea apei de la robinet
Ultimele două variante sunt ambele extrem de eficiente (poate mai eficiente decât un filtru), dar elimină împreună cu toxinele și mineralele benefice din apă, rezultând astfel o apă moartă. Dacă optați pentru una dintre acestea două, adăugați puțină zeamă stoarsă de lămâie în apă pentru a o revitaliza și reactiva. În acest fel, apa devine mai bună și mai capabilă să hidrateze și să absoarbă și să elimine toxinele din corp. Sau o puteți îmbunătăți cu oligoelemente ionice lichide adăugate în apă.

Ce modalități de purificare a apei de la robinet folosiți? Recomandări? Păreri?
 
Sus