Alimentele care vindecă sunt în primul rând toate fructele și legumele crescute natural, fără chimicale și nemodificate genetic (feriți-vă de fructele fără semințe), cerealele fără gluten (ovăz, mei, hrișcă, orez integral, amarant, quinoa), frunzele verzi (salată, pătrunjel, cimbru, organo, mărar, coriandru, mentă, busuioc etc), pudrele din plante (spirulina, iarbă de orz verde, scorțișoară, turmeric, pudră de măceș, etc) semințele (in, cânepă, chia) și apa pură (de izvor, filtrată sau distilată).
Pentru a ne vindeca sau pentru a ne menține sănătoși este ideal să consumăm aceste alimente-medicament în starea lor naturală sau cât mai puțin procesate chimic (fierte la abur sau sotate în apă în loc de ulei), sub formă de sucuri proaspete ori în smoothie-uri.
Multă sănătate!
Pentru a ne vindeca sau pentru a ne menține sănătoși este ideal să consumăm aceste alimente-medicament în starea lor naturală sau cât mai puțin procesate chimic (fierte la abur sau sotate în apă în loc de ulei), sub formă de sucuri proaspete ori în smoothie-uri.
Multă sănătate!